CAO-Comportament Activ de Ocupare


Go to content

Informare si Publicitate Proiect

ACTIVITATICAMPANIE DE INFORMARE


Campania de informare are ca obiectiv cresterea gradului de informare si constientizare a nevoii si posibilitatilor de integrare/reintegrare pe piata muncii si combaterii somajului in randul grupului tinta si a opiniei publice, prin derularea campaniei de promovare a Centrului de Asistenta a Somerilor, organizare de conferinte, lansare de comunicate de presa si editare de materiale de prezentare pentru promovarea activitatilor proiectului.

Rezultatul anticipat este cresterea constientizarii nevoii si posibilitatilor de incadrare pe piata muncii a persoanelor din randul grupului tinta si cresterea numarului de cetateni care apeleaza la serviciile proiectului, la masurile active de combatere a somajului.Obiectiv: cresterea gradului de informare in randul grupului tinta si al opiniei publice privind proiectul si serviciile oferite in domeniul angajarii si combaterii somajului.

  • Luni, 13 decembrie 2010 a avut loc conferinta de lansare a proiectului “CAO – Comportament activ de ocupare”, la sediul Primariei comunei Vilcele, judetul Olt. Evenimentul a avut ca scop principal informarea in randul participantilor cu privire la posibilitatile oferite de proiect si nu in ultimul rand, prezentarea proiectului si activitatilor acestuia.


  • Cu scopul de a sustine campania de promovare a proiectului au fost realizate materiale informative si publicitare, acestea fiind folosite in cadrul conferintei, iar apoi montate la sediul partenerului si la centrul inchiriat pentru implementarea proiectului.


S-au montat
afise si bannere la sediul Centrului de Asistenta pentru Someri, in orasul Draganesti-Olt, zona centrala de implementare a proiectului, si la sediul partenerului, Primaria Comunei Vilcele.
S-au distribuit
pliante pentru mediatizarea proiectului si pentru promovarea Centrului de Asistenta pentru Someri.

Pliantul pentru promovarea Centrului de Asistenta a Somerilor:

În data de 30.04.2012, s-a organizat conferinta de presă cu ocazia finalizării proiectului, la sediul Primăriei Vîlcele, judetul Olt. În cadrul evenimentului au fost prezentate activitătile proiectului si rezultatele obtinute.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana,
va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

PRIMA PAGINA | CONTACT | ACTIVITATI | NOUTATI | INTREBARI FRECVENTE | LEGATURI UTILE | Site Map


Back to content | Back to main menu